Keijom yrityksenä

Vuonna 2013 perustettu Keijom Oy tarjoaa teollisuuden tarvitsemia konsultointi-, insinööri- ja suunnittelupalveluita. Yrityksen johtoajatuksena on tuottaa lisäarvoa lähellä asiakasta ja asiakkaan tuotekehityksen ytimessä. Tällä hetkellä työllistämme yhteensä 6 tekniikan alan ammattilaista ja laaja yhteistyöverkostomme kasvaa jatkuvasti.

 

Keijom

Tuotamme asiakkaillemme käytännönläheistä ja kokonaisvaltaista teknistä suunnittelupalvelua. Pyrimme syvällisen ongelman ymmärtämisen ja keskeinen ajatus on jatkuva yhteistyö asiakkaan kanssa, olemassa olevan historiatiedon avulla voimme tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaita ja tarvittaessa uudenlaisia teknisiä ratkaisuja.

Tekemällä asiat oikein ja oikeassa järjestyksessä olemme voineet lyhentää suunnitteluprosessin kestoa. Asiantuntevilla suunnitteluvalinnoilla voimme myös pienentää tuotteen kokonaiskustannuksia. Raportointiohjelmamme avulla asiakkaamme saavat tarkat ja yksityiskohtaiset tehtävälistat ja työpäiväkirjat käyttöönsä.

Miksi Keijom?

Olemme takuuvarma, joustava ja luotettava yhteistyökumppani erilaisiin teknistä ongelmanratkaisua vaativiin projekteihin. Pystymme tarjoamaan projektiin asiantuntemusta joustavasti ja avoimesti. Haluamme olla kumppani joka auttaa jatkuvasti tekemään asiat paremmin.

Sijaitsemme Pirkanmaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa, aivan Tampereen kupeessa.

Lue tästä miten Keijom Oy voi palvella juuri sinua!