Mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys

Mekaniikkasuunnittelu on yksi Keijomin vahvuuksista, insinööritoimistostamme löytyy vahvaa osaamista kaikenlaisiin suunnittelutarpeisiin. Tuotamme ennakkoluulottomasti uusia ideoita tarpeisiinne, ja autamme toteuttamaan ne käytännössä. Pyrimme ajattelemaan laatikon ulkopuolelta löytääksemme toimivimman ratkaisun. Käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, joita käyttävät luovaan ajatteluun kykenevät tekniikan alan ammattilaiset. Toimimme tarvittaessa läheisessä yhteistyössä asiakkaan organisaation kanssa, jotta suunnittelutyö on joustavaa ja tuloksista saadaan parhaat mahdolliset.

Mitä mekaniikkasuunnittelu meille tarkoittaa?

Lähdemme liikkeelle ideasta ja puramme sen pienempiin palasiin. Teemme tarvittavat konseptisuunnitelmat ja/tai tilavarausmallit joiden pohjalta lähdetään toteuttamaan varsinaista kone- tai laitesuunnittelua. Parhaiden tulosten saamiseksi haluamme olla läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja autamme jatkuvasti etsimään projektin reunaehtoja ja tunnistamaan mahdollisia ongelmakohtia jo projektin alkumetreillä.Meiltä onnistuu koneistus-, levytyö- ja hitsausrakenteiden suunnittelu, sekä muoviosien 3d-mallintaminen. Kaikki työ tehdään nykyaikaisilla CAD työkaluilla, joista  omassa käytössä on tällä hetkellä Solidworks ja Inventor, vaikkakin meillä on paljon kokemusta myös monista muista vastaavista ohjelmista. Mukautamme toimintaamme asiakkaan vaatimusten mukaan ja esimerkiksi valmistuskuvat voidaan räätälöidä hyvin vapaasti asiakkaan suunniteluohjeen mukaisiksi.

Ymmärrämme tuotetiedon hallinnan ja sen merkityksen suunnitteluprosessin eri vaiheissa ja osaamme rakentaa suunnitelmamme toimiviksi myös valmistettavuuden ja jälkimarkkinoinnin näkökulmasta. Haluamme tehdä tuotteestasi niin hyvän kuin mahdollista.

 

Mitä ikinä asiasi koskeekin, ota yhteyttä niin katsotaan juuri teidän tarpeisiin sopiva palvelupaketti.

Ota Yhteyttä