3D-tulostus tuotekehityksen tukena

3D-tulostus on olennainen osa nykyaikaista suunnittelutyötä. Asiakkaillamme on erilaisia tarpeita, joihin voidaan vastata tarjoamillamme 3D-tulostuspalveluilla. Voimme tulostaa asiakkaan valmiista malleista prototyyppejä, tai voimme mallintaa haluttuja kappaleita tulostusta varten. Prototyypit on mahdollista saada “yön yli”-toimituksella.

Käytössämme on sekä FDM- että Polyjet -tekniikkaan perustuvia 3D-tulostimia, joilla kummallakin on paikkansa. Tekniikoita oikein yhdistelemällä saavutetaan kustannustehokkuutta, äärimmäistä tarkkuutta ja upeita yksityiskohtia. Esimerkiksi Polyjet -tekniikalla voidaan tulostaa toimivia kierteitä, sekä muita äärimmäistä tarkkuutta vaativia kappaleita.

3d-tulostus mahdollistaa protovalmistuksen, todentaa suunnitelmat ja auttaa tilaajaa hahmottamaan tuotteen jatkokehitystarpeet ennen kalliita muottikustannuksia. 3D-tulostimemme soveltuu myös muoviosien  piensarjatuotantoon.

 

 

3D-tulostus ja hyödyt yleisesti:

Ilman kalliita muottikustannuksia protokappaleet voidaan valmistaa hyvin kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Perinteisten valmistusmenetelmien muotorajoitteet poistuvat ja 3D-tulostamista varten suunniteltu osa voi helposti olla monikäyttöisempi tai monimuotoisempi. Kappale voidaan muotoilla täysin uudestaan jolloin saavutetaan huomattavia etuja kappaleen massassa tai tilavuudessa.

 

Me osaamme kertoa nopeasti, voiko ideasi muuttaa tulosteeksi, kysy siis lisää!

Ota Yhteyttä

 

Keijom Oy